مشاركة من صديقة المدونة : أروى الطويل
السلمون من الأسماك اللذيذه جدًا والمفيدة ودهون مفيده للمخ .. اوميجا-3
المقادير :
- شرائح سمك السالمون
- علبة كريمة طهي
المقادير :
- شرائح سمك السالمون
- علبة كريمة طهي
- شبت
-ملح
-فلفل
- عصير ليمون ( لنقع السمك )
- قطرات زيت زيتون لتشويح السمك
-ملح
-فلفل
- عصير ليمون ( لنقع السمك )
- قطرات زيت زيتون لتشويح السمك
- انقعي السلمون في ملح وعصير ليمون لمده نصف ساعه ..
في طاسه تيفال او شوايه ممسوحه بزيت زيتون ضعي السلمون علي نار متوسطه ..
ضعي , نصف كوب كريمه طبخ ,شبت ,ملح وفلفل اسود
اخلطيهم معًا وارفعيهم علي النار وقلبي حوالي دقيقتين ليدفئ ..
تحضير الصوص ( كريمة طهي - شبت - ملح - فلفل) |
رصي السلمون في الطبق وضعي عليه الكريمه ..
شكلها وصفة شيك يا أروى
ردحذفتسلم ايدك
طيب انا مش بحب طعم زيت الزيتون في الاكل.. ينفع استبدله بزيت ذرة؟ ولا الطعم هيكون مختلف وابقى بوظت الوصفة؟
ردحذف@ ساره ..
ردحذفشكرا جزيلا لكِ
@يويو
طعم زيت الزيتون مش باين نهائي لان يادوب بتمشي كدا مسح ع الطاسه ..ممكن تستخدمي أي حاجه تانيه زبدة أو سمنه براحتك
جميلة .. تسلم إيدك
ردحذف