طعم مختلف وجميل
المقادير
ثلاثة باكو بسكوت
ملعقتين زبدة غير مملحة
شوكلاتة الكمية التي تفضلين
أربع موزات
لبن مكثف لتغطية الوجه
الطريقة
يخلط البسكوت مع الزبدة في محضر الطعام حتى يتفتت تمامًا ويتجانسا
يوضع البسكوت في الصينية ويضغط جيدًا
ابشري الشوكلاتة وضعيها فوق طبقة البسكوت
قطعي الموز وضعيه فوق الشوكلاتة.. ثم ضيفي اللبن المكثف للوجه
أدخلي الصينية فرن ساخن واتركيها لمدة نصف ساعة تقريبا على درجة حرارة بسيطة حتى يتغير لون اللبن ويصير أغمق
ولاحظي لون الأطراف جيدًا حتى لا تحترق
تترك لتبرد ثم تقطع وتقدم
وبالهنا والشفا
روعة فعلا وسهلة وبتعجب كل الناس :)
ردحذفبس هل البسكوت 3 علب مش كتير ؟؟ قطر الصينية قد إيه ؟
ردحذفوممكن طريقة اللبن المكثف وقد إيه بالزبط لو مفيهاش غتاتة يعنى :)
ردحذفصانية 30 يا طيبة
ردحذفهكتب طريقة اللبن المكثف حاضر
عايزة اعملها ومش عندي شوكولاتة ، ممكن أستبدلها بكاكاو ؟
ردحذفسؤال آخر ، هل بيطلع قالب متماسك ولا مفتت ؟
لا ما اظنش ينفع كاكاو يا سارة.. بس عادي ممكن يتعمل من غيرها
ردحذفوبيطلع متماسك بس انتي ماتحاوليش تطلعيه من الصانية.. وتقطعيه وتشيليه بالراحة