الصفحات

الاثنين، 29 أبريل 2013

تارت الموز





طعم مختلف وجميل


المقادير

ثلاثة باكو بسكوت
ملعقتين زبدة غير مملحة
 شوكلاتة الكمية التي تفضلين
أربع موزات
لبن مكثف لتغطية الوجه


الطريقة

يخلط البسكوت مع الزبدة في محضر الطعام حتى يتفتت تمامًا ويتجانسا
يوضع البسكوت في الصينية ويضغط جيدًا
ابشري الشوكلاتة وضعيها فوق طبقة البسكوت
قطعي الموز وضعيه فوق الشوكلاتة.. ثم ضيفي اللبن المكثف للوجه
أدخلي الصينية فرن ساخن واتركيها لمدة نصف ساعة تقريبا على درجة حرارة بسيطة حتى يتغير لون اللبن ويصير أغمق
ولاحظي لون الأطراف جيدًا حتى لا تحترق
تترك لتبرد ثم تقطع وتقدم

وبالهنا والشفا

هناك 6 تعليقات:

  1. روعة فعلا وسهلة وبتعجب كل الناس :)

    ردحذف
  2. بس هل البسكوت 3 علب مش كتير ؟؟ قطر الصينية قد إيه ؟

    ردحذف
  3. وممكن طريقة اللبن المكثف وقد إيه بالزبط لو مفيهاش غتاتة يعنى :)

    ردحذف
  4. صانية 30 يا طيبة

    هكتب طريقة اللبن المكثف حاضر

    ردحذف
  5. عايزة اعملها ومش عندي شوكولاتة ، ممكن أستبدلها بكاكاو ؟
    سؤال آخر ، هل بيطلع قالب متماسك ولا مفتت ؟

    ردحذف
  6. لا ما اظنش ينفع كاكاو يا سارة.. بس عادي ممكن يتعمل من غيرها
    وبيطلع متماسك بس انتي ماتحاوليش تطلعيه من الصانية.. وتقطعيه وتشيليه بالراحة

    ردحذف