الصفحات

السبت، 14 ديسمبر 2013

كب كيك مالح



المقادير

بيضتين
نص كوب لبن
ربع كوب زيت
ربع معلقة ملح وربع ملعقة فلفل

أربعة أصابع صغيرة سوسيس
القليل من الزيتون الشرائح
أربعة مكعبات جبنة كيري
نصف فلفلة رومي

كوب وربع دقيق
ملعقة كبيرة بيكنج باودر


الطريقة

اضربي البيض والسوائل والملح والفلفل في محضر الطعام
ضيفي المجموعة الثانية (السوسيس والزيتون والجبن والفلفل) واضربي الجميع حتى تتفتت المكونات
ضعي الدقيق والبيكنج باودر في وعاء غويط وضيفي إليه الخليط السابق
ادهني وحدات صينية الكب كيك بالطحينة.. ثم قسمي الخليط على 12 وحدة
أدخلي الصينية في فرن ساخن على درجة حرارة 180 لمدة ساعة إلا ربع

هناك تعليقان (2):

  1. لو عملت الكيك في قالب واحد كبير ، في أي حاجة في الطريقة تتغير ؟
    وينفع اخلي السوسيس قطع صغيرة بدل مفتت ؟

    ردحذف
    الردود
    1. ما أظنش إن في حاجة هتتغير يا سارة
      وممكن بيتهيألي تخلي السوسيس قطع.. أظن كمان طعمه هيكون أحلى

      جربي وقوليلنا الأخبار

      حذف