المقادير
- فرخة كاملة أو أربع قطع
- حزمة شبت
- عصير أربع ليمونات
- خمس فصوص ثوم مفروم
- ملعقة كبيرة مسطردة
- ربع ملعقة صغيرة بهارات فراخ
- ملح وفلفل
الطريقة
- تنظف الفراخ جيدًا وتتبل بالشبت المقطع والثوم المفروم وعصير الليمون والمسطردة والبهارات .
- تترك في التتبيلة لمدة لا تقل عن ساعتين ويفضل أن تترك ليلة في الثلاجة
(أدخليها في الفرن لتنضج بطريقتك المعتادة ) أنصحك بتجربة الكيس الحراري في طهيها
طعمها مميز جدًا ومختلف.. جربيها
شكلها سهل يا دوندون . .حجربها قريبا ان شاء الله
ردحذفأزال المؤلف هذا التعليق.
ردحذفعملتها النهاردة يا دوندون وبجد جميلة جدا
ردحذفهو انا صحيح عملتها بفراخ بانيه :D ..واديتها صدمة الاول وبعدين خليتها تكمل سواها بالفرن . .بس اجمالا يعني الطعم نفسه رائع .. ان شاء الله حجربها في فراخ عادية
بالهنا والشفا يا رضوى.. أسعدتيني (:
حذف