الصفحات

الاثنين، 4 نوفمبر 2013

فراخ بالشبت





المقادير

- فرخة كاملة أو أربع قطع  
- حزمة شبت
- عصير أربع ليمونات
- خمس فصوص ثوم مفروم
- ملعقة كبيرة مسطردة
- ربع ملعقة صغيرة بهارات فراخ
- ملح وفلفل



الطريقة

- تنظف الفراخ جيدًا وتتبل بالشبت المقطع والثوم المفروم وعصير الليمون والمسطردة والبهارات .

- تترك في التتبيلة لمدة لا تقل عن ساعتين ويفضل أن تترك ليلة في الثلاجة
(أدخليها في الفرن لتنضج بطريقتك المعتادة ) أنصحك بتجربة الكيس الحراري في طهيها


طعمها مميز جدًا ومختلف.. جربيها

هناك 4 تعليقات:

  1. شكلها سهل يا دوندون . .حجربها قريبا ان شاء الله

    ردحذف
  2. أزال المؤلف هذا التعليق.

    ردحذف
  3. عملتها النهاردة يا دوندون وبجد جميلة جدا
    هو انا صحيح عملتها بفراخ بانيه :D ..واديتها صدمة الاول وبعدين خليتها تكمل سواها بالفرن . .بس اجمالا يعني الطعم نفسه رائع .. ان شاء الله حجربها في فراخ عادية

    ردحذف
    الردود
    1. بالهنا والشفا يا رضوى.. أسعدتيني (:

      حذف