الصفحات

الخميس، 22 سبتمبر 2016

طريقة تقديم جديدة بعجينة الميل في






المدارس ع الأبواب وبنحتار في السندوتشات
كذلك مللنا من الفطار أو العشا المعتاد 

هذه  طريقة جديدة لتقديم السندوتشات أو الإفطار أو العشاء 
الطريقة بسيطة للغاية دون تعقيدات ..
مجرد عجينة ميل في ( وممكن أي عجينة معجنات معتمدة عندك)
- نحمر قليل من البطاطس نصف تحمير
- ثم نحضر أى حشو ( ممكن حشوات البيتزا او جبن وفلفل رومي قطع )
- ونفرد العجينة أمامنا  ونضع على أطرافها بطاطس وعلى الناحية الأخرى جزء من الحشو
- ونبدأ بغقلها مثل الجيب
- ونرصها في صينية الفرن
- وندهن الوجة بلبن ونرش عليها سمسم أو حبة البركة وزيتون
ندخلها الفرن على درجة حرارة متوسطة وأشغل الفرن والشواية وأسيبها في الرف الأوسط حتى تحمر ..
وبألف هنـا 









ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق